Mega Fortune Speluitleg


De Mega Fortune is een van de leukste video slots uit de gehele Netent collectie. Doordat hij een enorme jackpot heeft die bijna altijd boven de miljoen zit is dit een topper die bekend staat onder de gokkers die van spanning houden, daarom onze Mega Fortune speluitleg. Het is namelijk zo dat als je vaker speelt je bijna altijd met winst eindigt door de vele manieren van uitbetalingen en de vele bonusspellen die je krijgt gedurende de game. Zo zitten er op iedere rol wel een of meerdere bonuslogo’s waar we het later meer over gaan hebben in onze Mega Fortune speluitleg

Circus Banner
Unibet Banner

.

De Mega Fortune zelf heeft 5 rollen. Op die rollen vind je verschillende symbolen die allerlei prijzen vertegenwoordigen. De Aas, Koning, Vrouw, Boer en Tien worden op een mooi symbolische manier getoond met een ring. Verder heb je natuurlijk, zoals het ook bij echte super casino slot als de Mega Fortune hoort te zijn, WILD symbolen. En dit zou de Mega Fortune speluitleg niet zijn als we daar niet wat dieper op in gingen. Het WILD symbool ziet er chique uit met een mooie en dure speedboot op een schuimende zee. In feite zijn dit eigenlijk jokers die ieder symbool of logo kunnen vervangen of in de plaats er voor komen. Maar, zoals bij elk spel zit hier ook een maar aan. Hij vervangt ieder symbool, op de SCATTER en de BONUS na. En de Scatter is de volgende waar we het kort over gaan hebben in onze Mega Fortune speluitleg. De SCATTER symbolen, afgebeeld met een grote flesh champagne met 2 glazen zorgen er eigenlijk voor dat je gratis rondes krijgt en je dus niets in hoeft te zetten. En met een beetje mazzel kun je ook nog eens op die manier de jackpot winnen die vaak ontzettend hoog is zoals onderstaand op het screenshot!

Mega Fortune Jackpot

Wild Symbool

Wild Symbool

Scatter Symbool

Champagne Scatter Symbool

Als je de FREE SPINS krijgt, wil dat eigenlijk zeggen dat je inzet op dat moment terug gaat naar 0, maar er wel voor dezelfde waarde wordt gedraaid! Als voorbeeld heb je je inzet op 50 Euro per ronde staan. Als je dan 3 Scatter symbolen krijgt kun je 10x gratis draaien. Dat heeft dus een waarde van 500 Euro! Je kan dus voor 500 Euro gratis draaien. Alles wat je dan wint is dus pure winst. Dit kon je natuurlijk ook ervaren door meteen te gaan spelen, maar je bent verstandig geweest om onze Mega Fortune speluitleg eerst te lezen zodat je op de hoogte bent van de tips en trucs die er zijn.

We gaan nu de symbolen een voor een uitleggen in deze Mega Fortune speluitleg en tonen zodat je weet hoe het werkt en hoeveel je kan winnen bij de Mega Fortune.

We beginnen eerst met de Limo.

Mega Fortune Limo

Dit is het meest waardevolle symbool uit de Mega Fortune collectie en hiermee kun je zelfs 1000 credits per winlijn verdienen in 1 ronde. Wat in feite inhoudt dat als je speelt voor 0,50 per winlijn je in 1 ronde dus 500 Euro verdient!

De tweede zijn de Dollars.

Mega Fortune Dollars

Dit is mooi vormgegeven in een groot pak met geld met een gouden money clip ingelegd met briljanten. Het ziet er rijk uit en dat is ook de bedoeling want bij 5 symbolen, op iedere rol 1 en op een winlijn verdien je hier maar liefst 500 credits meer per ronde. We gaan door met onze Mega Fortune speluitleg en we komen uit bij:

Het horloge.

Horloge Mega Fortune

Zoals het bij iedere rijkaard hoor, hebben ze bij de Mega Fortune een mooi gouden horloge ook ingelegd met briljanten. Hiermee win je 300 credits bij 5 symbolen op 1 winlijn.

Sigaar met cognac.

Na het eten gaan de chique heren & dames vaak gokken of… Inderdaad sigaren roken met een cognac. Vaak zijn dit ook dure cognac soorten en zo ook bij de Mega Fortune want hij levert maar liefst 200 credits op per 5 op de gehele winlijn.

Nu zijn we aangekomen bij de ringen. De zogenaamde Aas, Koning, Vrouw, Boer en Tien. Dit zijn in feite de kaartsymbolen die we al kennen uit de vele kaartspelletjes. Dus in feite hoeven we hier in onze Mega Fortune speluitleg hier niet heel diep op in te gaan. We zetten ze toch in de volgorde neer van waarde.

A Ring

Aas Ring

De hoogste waarde en vertegenwoordigd de Aas je wint hiermee maximaal 150 credits.

K Ring

Koning Ring

Deze ring vertegenwoordigd de Koning en staat daarmee op de 2e plek qua waarde. De maximale winst is 125 credits per ronde.

Q Ring

Vrouw (Queen) Ring

De letter Q in dit spel komt eigenlijk uit het Engels en eigenlijk betekent het Queen, waar wij in feite vrouw tegen zeggen. Deze dame vertegenwoordig een waarde of maximale winst van 100 credits op de Mega Fortune.

J Ring

Boer (Jack) Ring

Ook de letter J in dit spel heeft een andere betekenis dan bij ons. Wij noemen het Boer en de Engelstaligen noemen het Jack. We zouden geen goede Mega Fortune speluitleg hebben als we niet zouden zeggen dat deze, last but not least een maximale waarde heeft van 75 credits.

Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we hieronder in onze Mega Fortune speluitleg nog een keer alle symbolen met de waardes zodat jij het in 1 oogopslag snel kan zien.

Mega Fortune Speluitleg Waarden

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten hoeveel winlijnen de Mega Fortune heeft en hoe ze exact lopen. Ook hier hebben wij een speciaal plaatje voor jou zodat je snel kan kijken zonder al te moeilijk te doen.

Winlijnen op de Mega Fortune

Zoals je dus hebt gezien is de Mega Fortune een topper van jewelste en zal dit waarschijnlijk voor lange tijd de grootste video slot worden uit de Netent collectie. En om die rede hebben wij deze Mega Fortune speluitleg zo uitgebreid mogelijk gemaakt zodat je exact leert hoe hij werkt. Als je er eenmaal klaar voor bent kun je beneden op het plaatje klikken en al direct beginnen met spelen en gaan voor de grote jackpot, de Mega Fortune Jackpot!