Mega Fortune Jackpot


De Mega Fortune Jackpot is een van de redenen waarom deze topper zo enorm bekend is over het hele internet. Maar sowieso is de Mega Fortune een fenomeen door zijn geweldig uitbetalingspercentage en schitterende layout. Als je alleen al naar de vormgeving kijkt dan zie je dat deze video slot gemaakt is met in het achterhoofd de wereld van glitter en glamour, de rich and the famous. Op de achtergrond van de Mega Fortune zie je een stad en mooie jachten waar natuurlijk de leukste feesten op worden gehouden. Het spel zelf heeft, net zoals veel van de online video slots, 5 rollen waar je op kan spelen. Nu we het toch over layout en vormgeving hebben moeten we even kwijt dat de Mega Fortune.

Circus Banner
Unibet Banner

In feite draait het bij de Mega Fortune Jackpot niet om 1 grote jackpot, maar heb je bij dit fantastisch spel maar liefst kans om 3 jackpotten te winnen! Natuurlijk niet tegelijk, maar wel achter elkaar. Maar voordat we daaraan toe komen gaan we eerst even wat dieper in hoe je exact de jackpot kan winnen, want dat is uiteindelijk toch de rede waarom je dit bent gaan lezen.

Als eerst is het de bedoeling dat je in het basisspel van de Mega Fortune begint met spelen, kan dit door bijvoorbeeld de Mega Fortune met iDeal te spelen. Je ziet dat, net zoals op bovenstaand screenshot, dat deze casino slot 5 verschillende rollen heeft. Op die rollen is het de bedoeling om daar zoveel mogelijk combinaties op te krijgen. De combinaties op de Mega Fortune worden van links naar rechts geteld, met natuurlijk grotere en meer waardevollere prijzen bij meer combinaties dan 3. Want vanaf 3 beginnen de normale prijzen. Bij 2 SCATTER (champagne fles) symbolen

Ontvang je al een prijs, maar dat kun je lezen in de Mega Fortune Speluitleg. Op die pagina kun je niet alleen zien wat de symbolen betekenen maar ook hoeveel ze waard zijn en hoeveel prijs je kan winnen bij 3, 4 of 5 combinaties. Deze video slot heeft ook maar liefst 25 winlijnen wat ook enorm handig is als je natuurlijk geld wilt verdienen. Want hoe meer winlijnen, hoe eerder je kans hebt om een prijs te winnen.

Maar uiteindelijk draait het om de Mega Fortune Jackpot. Dat is het doel, en daar moet je eigenlijk ook voor spelen. Om daar te komen moet je eigenlijk een stap verder gaan dan het basisspel. Het winnen van de Mega Fortune Jackpot gebeurt namelijk alleen in het bonusspel.

De bedoeling is bij deze game dus dat je in het bonusspel komt. Om hier te komen heb je eigenlijk maar 1 ding nodig, of beter gezegd 1 combinatie nodig. En met die ene combinatie maak je dus al kans om de Mega Fortune Jackpot te winnen. Met andere woorden, je kan al die miljoenenprijs winnen met 1 draai van 1 Eurocent. Zo zit de Mega Fortune dus in elkaar.

Zoals we al zeiden heb je 1 combinatie nodig. Deze combinatie houdt in dat je 3x het Bonus symbool nodig hebt om in het Mega Fortune Jackpot Bonusspel te komen.

Zoals je hierboven ziet heb je die dus nodig. Er wordt van links naar rechts geteld en het is dus de bedoeling om opeenvolgend 3x dat symbool te scoren. Op rol 1, rol 2 en rol 3. Daarmee open je het vervolgspel waar je dus nog meer prijzen kunt winnen.

Het Mega Jackpot Bonusspel is eigenlijk gewoon het rad van fortuin maar dan met echt grote prijzen.

Het Mega Fortune Jackpot Bonusspel bestaat ui 3 verschillende spellen en eigenlijk spreekt het allemaal voor zich. De eerste ronde heb je 50% kans om door te gaan naar de volgende ronde. Er zijn namelijk 4 verschillende prijzen. De eerste is 100 credits, de tweede 200 credits, de derde heel logisch 300 credits en de vierde is een pijl. En die pijl dat is je doel en daar moet je op mikken want dat betekent dat je door kan naar de volgende ronde. Gelukkig voor jou komt de pijl om en om dus de kans dat je wint is heel erg groot.

De volgende ronde is de kans om door te gaan meer beperkt. Maar niet getreurd want ook hier zijn de prijzen veel hoger en kun je dus al meer winnen. Dat wil zeggen, 300, 500 en 700 credits. Maar ook hier zijn er weer pijlen, niet zoveel als de vorige keer maar toch wel 4. Als je die weet te scoren ben je weer een ronde dichterbij de Mega Fortune Jackpot en kun je in 1 klap miljonair of multi-miljonair worden. En bij de volgende ronde, daar wordt het pas spannend, want daar ben je maar 1 stap verwijderd van de Mega Fortune Jackpot. Ook hier kun je prijzen winnen zoals de Major Jackpot… Ook leuk, maar we willen de Mega Fortune Jackpot. Dat kan alleen door op die ene pijl te komen staan. Die pijl naar rijkdom. De pijl naar de Mega Fortune Jackpot!